"Iedere golf die voorbij is, is de kleine dichterbij. Ik kan niet wachten om hem/haar te mogen omarmen."
"Ik heb vertrouwen in de natuur en mijn lichaam is gemaakt hiervoor."
MEER INFO
 

Magic of Nature Coaching &Rituelen

Welkom bij Magic of Nature Coaching!

Bij Magic of Nature Coaching geloven we in de krachtige verbinding tussen mens en natuur. We bieden een unieke ervaring waarbij we de magie van de natuur gebruiken om persoonlijke groei, zelfontdekking en transformatie te faciliteren.

Onze coachingbenadering combineert de wijsheid van de natuur met holistische methoden om klanten te begeleiden bij het vinden van innerlijke balans, het ontdekken van hun ware potentieel en het manifesteren van hun dromen. We geloven dat de natuur een bron van inspiratie, heling en begeleiding biedt, en we gebruiken verschillende natuurlijke elementen en rituelen om dit proces te ondersteunen.

Tijdens een Magic of Nature Coaching-sessie nodigen we onze klanten uit om de drukte van het dagelijks leven achter zich te laten en een diepere verbinding met de natuur aan te gaan. We maken gebruik van wandelingen in de natuur, meditaties, rituelen en andere ervaringsgerichte oefeningen om de zintuigen te activeren, de intuïtie te versterken en innerlijke wijsheid te ontsluiten.

Als coach fungeren we als gidsen en ondersteunen we onze klanten bij het verkennen van hun innerlijke landschap, het identificeren van belemmerende overtuigingen en patronen, en het ontdekken van nieuwe mogelijkheden. We moedigen klanten aan om hun eigen innerlijke kracht en wijsheid te omarmen en te vertrouwen op de helende kracht van de natuur.

Of je nu behoefte hebt aan persoonlijke groei, emotionele heling, stressvermindering of het vinden van richting in je leven, Magic of Nature Coaching biedt een veilige en ondersteunende ruimte waarin je kunt groeien, bloeien en je ware zelf kunt omarmen. Samen zullen we de betoverende kracht van de natuur gebruiken om je te begeleiden op jouw unieke reis van transformatie. We werken met het krachtdieren spel, de elementen, windstreken, altaar, en met de natie van de natuur.

Bij Magic of Nature Coaching geloven we dat de natuur ons alles biedt wat we nodig hebben om te gedijen en te floreren. Stap in deze magische reis van zelfontdekking en laat de natuur je begeleiden naar een leven vol vreugde, balans en vervulling.

-De trajecten kunnen het liefst per 3 sessies afgenomen worden:

-De sessies kosten €125 per 1 á 1,5 uur kan uitlopen

Andere rituelen en persoonlijke vraagstukken, intuïtief afgestemd op jouw persoonlijk verhaal.

In de diepte van ons wezen dragen we vaak onverwerkte emoties en herinneringen met ons mee, waaronder geboorte trauma. Bij sjamanistisch werk erkennen we de kracht van heling en transformatie die in ons allemaal aanwezig is. Het creëren van altaars is een prachtige en krachtige manier om heling en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen tijdens het helen van geboorte trauma.

Bij het werken met geboorte trauma vanuit een sjamanistisch perspectief, nodigen we de betrokken persoon uit om in contact te komen met hun innerlijke genezer en hun eigen krachtige helende energie te activeren. Het altaar wordt een heilige ruimte waar ze hun intenties kunnen plaatsen, hun emoties kunnen uiten en verbinding kunnen maken met hun spirituele ondersteuning.

Het creëren van een altaar voor heling van geboorte trauma kan een intieme en persoonlijke reis zijn. Het begint met het selecteren van betekenisvolle voorwerpen en symbolen die resoneren met de persoon en hun helingsproces. Dit kunnen items zijn die geassocieerd worden met de geboorte, zoals een kaars die het licht van het leven vertegenwoordigt, veertjes die vrijheid symboliseren, en stenen die stabiliteit en aarding bevorderen.

Tijdens het altaarcreatieproces nodigen we de persoon uit om een rustige en heilige ruimte te creëren waar ze zich veilig en ondersteund voelen. Ze kunnen het altaar versieren met bloemen, bladeren, kristallen of andere natuurlijke elementen die hen helpen om een verbinding met de natuurlijke wereld te maken. De plaatsing van foto’s van zichzelf als baby of symbolen die hun geboorteproces vertegenwoordigen, kan ook een krachtige toevoeging zijn.

Eenmaal het altaar is gecreëerd, wordt het een focuspunt voor heling en persoonlijke ontwikkeling. De persoon kan dagelijks tijd doorbrengen bij het altaar, mediteren, bidden, affirmaties uitspreken of andere rituelen uitvoeren om bewustzijn en heling te bevorderen. Het altaar fungeert als een energetische plek van ondersteuning en bekrachtiging, waar de persoon de ruimte heeft om hun geboorte trauma te onderzoeken, te omarmen en uiteindelijk te helen.

Sjamanistisch werk en het creëren van een altaar voor heling van geboorte trauma bieden een krachtig kader waarin we ons bewust kunnen worden van de diepe wonden die we dragen en de mogelijkheid om deze te genezen. Het herinneren van ons eigen vermogen tot heling en groei, en het creëren van een heilige ruimte waarin we ons kunnen verbinden met onze innerlijke kracht en spirituele ondersteuning, opent de deur naar transformatie en bevrijding.

Als je voelt dat geboorte trauma een rol speelt in je leven, kan sjamanistisch werk en het creëren van een altaar een waardevolle aanvulling zijn op je helingsproces. Met de magie en kracht van deze praktijken kunnen we een pad van genezing bewandelen, ons verbinden met onze innerlijke wijsheid en de weg vrijmaken voor persoonlijke ontwikkeling en vervulling.

-De sessies kosten €125 per 1 á 1,5 uur kan uitlopen

-Vaak neemt zo een persoonlijk traject vanaf 3 uur in beslag. Bij een vanaf prijs van 3 uur krijg je een korting van €50,-

nl_NLDutch