"Iedere golf die voorbij is, is de kleine dichterbij. Ik kan niet wachten om hem/haar te mogen omarmen."
"Ik heb vertrouwen in de natuur en mijn lichaam is gemaakt hiervoor."
MEER INFO
 

Wil je meer informatie, of alvast je post partum reserveren, neem dan contact met ons op.

Bij Stralende Mama bieden we postpartum doula- en massagebehandelingen om moeders te ondersteunen tijdens de belangrijke fase na de geboorte. We begrijpen dat de overgang naar het moederschap een unieke reis is die gepaard kan gaan met uitdagingen en aanpassingen. Onze toegewijde postpartum doulas en masseurs staan klaar om jou te begeleiden, verzorgen en ondersteunen tijdens deze periode van fysiek herstel, emotionele veranderingen en het creëren van een hechte band met je baby.

Een postpartum doula is een professional die gespecialiseerd is in het bieden van niet-medische ondersteuning aan pas bevallen moeders. De doula’s zijn ervaren en getraind om te helpen bij allerlei aspecten van het moederschap, zoals borstvoeding, verzorging van de baby, emotionele ondersteuning en huishoudelijke taken. Ze bieden een luisterend oor, praktische adviezen en een veilige ruimte voor jou om je ervaringen te delen en vragen te stellen. Zo kan er gekookt worden lichtelijk huishoudelijk werk, rust bieden aan de mama.

Daarnaast bieden we ook postpartum massages, die specifiek zijn afgestemd op de behoeften van moeders na de bevalling. Onze massagebehandelingen zijn gericht op het verlichten van spanning en pijn, het bevorderen van het herstel van het lichaam, het verminderen van stress en het stimuleren van ontspanning. We maken gebruik van verschillende massagetechnieken om je een rustgevende en verkwikkende ervaring te bieden.

Bij Stralende Mama geloven we in de kracht van persoonlijke aandacht, zorg op maat en het creëren van een ondersteunende omgeving waarin jij als moeder centraal staat. De postpartum doula en het masseuse werken nauw met je samen om te begrijpen wat je nodig hebt en om je te helpen je welzijn te bevorderen tijdens de kraamtijd. We streven ernaar om jou te ondersteunen bij een soepele overgang naar het moederschap, zodat jij kunt stralen als een zelfverzekerde en gelukkige moeder. En zo weer je nieuwe rol als mama met een andere start kunt beginnen. Alles mag er zijn zolang jij maar kunt genieten en kunt toelaten wat er op dat moment dient te zijn.

nl_NLDutch