"Iedere golf die voorbij is, is de kleine dichterbij. Ik kan niet wachten om hem/haar te mogen omarmen."
"Ik heb vertrouwen in de natuur en mijn lichaam is gemaakt hiervoor."
MEER INFO
 

Nieuwe lessen gaan van start eind september bij Stralende Mama centrum te Amsterdam Noord!

 

In Amsterdam Studio op woensdagochtend van 10:00 tot 11:00 en op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00. Daarna is er mogelijkheden om bij de thee na te praten.

 

Zwangerschapsyoga wordt bij Stralende Mama gegeven in een privé-setting. Dus dit kan in combinatie met de HypnoBirthing of Doula begeleiding. Je kunt je pakket samenstellen naar eigen wens. Zo kun je meerdere diensten bij ons afnemen en kun je deze op verschillende plekken volgen.

 

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga waarbij je je voorbereidt op de geboorte van je baby en vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Je leert hoe je als ouder contact maakt met je ongeboren kind. Wij praten over een natuurlijk en bewuste manier om te baren. Op een liefdevolle manier, waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

 

De vorm die wij doen is een zachte flow van Ashtanga yoga.

Jouw investering in jezelf en je baby.

8 weekse reeks op de vrijdag ochtend 75 min €140 ipv 150

 

De cursus gaat hier op in door middel van:

 • Lichamelijke oefeningen (asanas)
  Deze oefeningen richten zich op de conditie en het in balans brengen van je lichaam. Daarnaast zijn er oefeningen die je voorbereiden op de bevalling, zodat de zwangerschap en de geboorte zo harmonisch mogelijk verlopen. In combinatie met tools van hypnobirthing kun je nog meer in je lijf komen.
 • Mindfulness
 • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
  Een ontspannen lichaam laat de geboorte soepeler verlopen. Een goede ademhaling geeft rust, evenwicht en bevordert het zelfvertrouwen waardoor er meer kracht naar boven komt.
 • Partnerles indien gewenst (€40 extra)
 • Houdingen
 • Persen
 • Ook kunnen wij dieper ingaan op wat er speelt of wat er nog nodig is voor de geboorte.
 • Als er genoeg dames zijn voor een groepje, dan kan Stralende Mama in overleg een zaal huren voor wekelijke lessen. Dit kan dan in Amsterdam Noord zijn. Wij hebben daar een grote ruimte met veel mogelijkheden en ook een intieme setting creëren. 

Wil je een cursus HypnoBirthing volgen? Deze cursus wordt vanaf nu bij een aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Dit komt omdat het valt onder een beroepsvereniging. Ook sinds mei 2018 valt Stralende Mama onder Vereniging Yoga Alliance Professionals.

 

Kijk voor meer informatie voor vergoeding je polisvoorwaarden na.

nl_NLDutch