"Ik heb vertrouwen in de natuur en mijn lichaam die weet hoe te bevallen."
MEER INFO
 

Nieuwe lessen gaan van start in Amsterdam bij Stralende Mama!

 

In Amsterdam Studio op dinsdagochtend van 10:00 tot 11:00 en op vrijdagochtend van 10:00 tot 11:00. Daarna is er mogelijkheden om bij de thee na te praten.

 

Zwangerschapsyoga wordt bij Stralende Mama gegeven in een privé-setting. Dus dit kan in combinatie met de hypnobirthing of Doula begeleiding. Je kunt je pakket samenstellen naar eigen wens. Zo kun je meerdere diensten bij ons afnemen en kun je deze op verschillende plekken volgen.

 

Zwangerschapsyoga is een vorm van yoga waarbij je je voorbereidt op de geboorte van je baby en vanuit een holistische benadering van moeder en kind. Je leert hoe je als ouder contact maakt met je ongeboren kind. Wij praten over een natuurlijk en bewuste manier om te baren. Op een liefdevolle manier, waarbij het samenspel van moeder en kind voorop staan.

 

De vorm die wij doen is een zachte flow van Ashtanga yoga.

 

De cursus gaat hier op in door middel van:

 • Lichamelijke oefeningen (asanas)
  Deze oefeningen richten zich op de conditie en het in balans brengen van je lichaam. Daarnaast zijn er oefeningen die je voorbereiden op de bevalling, zodat de zwangerschap en de geboorte zo harmonisch mogelijk verlopen. In combinatie met tools van hypnobirthing kun je nog meer in je lijf komen.
 • Mindfulness
 • Ademhalings- en ontspanningsoefeningen
  Een ontspannen lichaam laat de geboorte soepeler verlopen. Een goede ademhaling geeft rust, evenwicht en bevordert het zelfvertrouwen waardoor er meer kracht naar boven komt.
 • Partnerles indien gewenst (€40 extra)
 • Houdingen
 • Persen
 • Ook kunnen wij dieper ingaan op wat er speelt of wat er nog nodig is voor de bevalling.
 • Als er genoeg dames zijn voor een groepje, dan kan Stralende Mama in overleg een zaal huren voor wekelijke lessen. Dit kan dan in Amsterdam of Amstelveen zijn.

 

Deze cursus wordt vanaf mei 2018 bij een aanvullende verzekering door veel zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. Vanaf mei 2018 valt Stralende Mama onder Vereniging Yoga Alliance Professionals.

 

Check voor vergoeding je polisvoorwaarden.

nl_NLDutch